Sivilce izleri

Merhaba Mine Hanım, çillerden kurtulmanın doğal yöntemlerini söyleyebilir misiniz?

Çiller tamamen renk hücreleri ile ilgili doğuştan kaynaklanan ve çoğu da genetik özelliklerimize göre oluşan cilt yapılarıdır. Bunları krem ya da doğal ürünler kullanarak yok etmek mümkün değildir. Sadece lazer bu konuda etkili olabilir, ancak bu işlem çok dikkatli yapılmalıdır ve bu yöntem de çillerin tekrar oluşumlarını önlemez.

Merhaba, ben 28 yaşındayım. Çukur şeklinde sivilce izlerim var. Ne önerirsiniz?

Eğer şu anda sivilceleriniz aktif durumda değilse bu konuda en etkili ve sağlıklı yöntemlerden biri merkezimizde de uygulamakta olduğumuz dremabrazyon yöntemidir. Bu soyma tekniğine dayalı bir cilt yenileme yöntemidir. Genellikle 10 seanslık kürler şeklinde uygulanır ve güneş olmaması açısından sonbahar ve kış ayları uygulama yapılabilecek dönemlerdir.

Merhaba, ben 20 yaşındayım ve sivilce problemim var. Bunun için doktora gittim ve ilaç tedavisi gördüm. Sivilcelerim yok denecek kadar azaldı. Ancak önceden çıkmış olanların ve tektük çıkanların lekeleri var. Bu lekeler için ne yapabilirim? Bunun için de ilaç kullanmak istemiyorum. Teşekkürler.

Bu konuda en etkili ve sağlıklı yöntem dermabrazyon (micro peeling) yöntemidir. Bu alüminyum oksit kristallerle cildin soyulmasına bağlı bir cilt yenileme tekniğidir ve cilt açısından herhangi bir risk içermeden sağlıklı bir şekilde yaklaşık 10 seans gibi bir sürede sonuca ulaştırır. Tabi bu arada problemin derecesi de önemlidir. Bu konuda merkezimizde ücretsiz deneme seansımız vardır, dilerseniz buna da katılabilirsiniz.

Lavinia Estetik ve Zayıflama Merkezi / Etiler
(0212) 284 83 24 ve 269 28 41
www.lavinia.com.tr